Betalingsløsninger

Vi bruker Svea til å håndere våre betalinger. De tilbyr en enkel, rask og trykk betalingsplattform for deg som kunde og oss som butikk. Svea gir deg også en trygghet i at pengene dine er sikre til varen er sendt til deg - og rask retur av betalingen om du ønsker å heve kjøpet eller finner feil på din bestilling.

Hos Svea kan du velge ulike betalingsmetoder som om du vil betale med vanlig bankkort, Vipps, utsette betalingen slik at du kan betale senere, dele opp betalingen for å betale i mindre omtanganger eller få faktura. Dette velger du selv i utsjekken til Svea.

Svea tilbyr disse ulike betalingsformene:

Direktebetaling med:

  • VISA,
  • Mastercard
  • Vipps 
  • Kontooverføring med Trustly

Betalingsutsettelse med:

  • Utsette betaling i 14 dager med faktura i post/e-post. Ingen skjulte avfiter.
  • Delbetaling i 3 mnd (rente og betalingsfritt) 6 måneder (rentefritt) 12 eller 24 måneder delbetaling. 

Utsjekk hos oss består av 5 steg som vist under. Vi viser bildet fra utsjekk på PC, men stegene er like på mobiltelefon.

Første steg: Legg inn navn og kontaktinformasjon.

Andre steg: Nå har du kommet til Svea sin utsjekkplattform. Du må legge inn personnummer om du skal få valg med delbtaling eller utsettelse av betaling. Om du ikke legger inn personnummer får du kun valg om betaling med kort eller Vipps.

Tredje steg: Du må på nytt legge inn din informasjon leverings til Svea. 

Fjerde steg: Her ser du de ulike betalingsvalgene som er tilgjengelig. Ved å trykke på de ulike får du opp mer informasjon. 

Femte steg: Her har vi valgt delbetaling og 6 måneder rentefri delbetaling. Du ser der alle detaljer om kostnader knyttet til bestillingen. Totalt vil denne sykkelen koste deg 49364kr, noe som betyr at gebyrene, renter og avgiftene for å dele opp betalingen i 6 måneder blir på 465kroner. 

Sjette steg: Videre bekrefter du din bestilling og du må identifisere deg med bank-id.