Om oss

Vi er genuint interessert i sykkel!

Sykkeloutlet er startet av syklister som har mange års erfaring. Vårt mål er å kunne tilby de beste sykler til best mulig pris. Etter å ha sett på at små forhandlere ta uforholdsmessig mye for å bare montere opp en sykkel bestemte vi oss for å gjøre om på måten man selger sykler her til lands. 

Sykkeloutlet drives i fra et lager i Vestby. Vi har i dag ingen fysisk butikk og alle varer sendes direkte ut til deg fra vårt lager.

Alle syklene på våre nettsider har vi på lager. Din sykkel sendes innen et døgn fra bestilling. Vi benytter Postnord til å sende varer – de leverer sykler på din dør i løpet av 1 til 2 døgn (vanligvis). Raskt og enkelt

Sykkelen har vært montert og kontrollert før den sendes. Vi pakker den ned etter mottatt bestilling og det er enkelt for deg å montere den når du mottar sykkelen. (typisk sette på sete, hjul, pumpe luft i dekkene, sette på styret og pedaler osv.)

Vi samarbeider med flere av landets største merker og kan tilby hjelp og service hos våre samarbeidspartnere om du får behov for dette.

Hos oss skal du finne den perfekte sykkel til den beste pris.

Hilsen Inga, eier av Sykkeloutlet.no